Daglig leder i næringsforeningen slutter i jobben – om en stund

Daglig leder i Halsa Næringsforening, Tormod Ellingsen, har sagt opp stillingen sin. Ellingsen blir likevel i jobben en god stund fremover og skal jobbe med å fullføre en god del av prosjektene som næringsforeningen har på gang akkurat nå.

Ellingsen sier at dette har vært en svært vanskelig beslutning da han trives svært godt i jobben og opplever arbeidshverdagen om jobbinnholdet som spennende og meningsfylt. Det var en kombinasjon av private forhold og et attraktivt jobbtilbud hos “Den Gyldne Omvei” i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag som til slutt førte til beslutningen.

Styret i næringsforeningen ble informert om beslutningen per e-post og saken er behandlet i styremøtet den 30. mars.

Ellingsen blir altså likevel å finne i stillingen som daglig leder i Halsa Næringsforening en god stund fremover. Videre planer og utlysninger blir nå diskutert i styret og tatt opp med medlemmene i årsmøtet 15. mai på Valsøytunet klokken 18.00.

Ev. spørsmål om prosessen videre kan rettes til Tormod Ellingsen (dl@halsadig.no) eller styreleder Peter Kristjan Vaagland (styreleder@halsadig.no).

Mer informasjon om næringsforeningsdriften fremover kommer altså i saksforberedelser til generalforsamlingen/årsmøtet 15. mai og her på Halsadig.no/per e-post.

Ellingsen understreker at Halsa er på opptur for tiden og at det er flere svært spennende og lovende prosjekter på gang som kommer til å styrke kommunen og næringslivet mye. Han har derfor stor tro på fremtiden og utviklingskraften i tiden som kommer. Han har også flere relasjoner og verv i Halsa som gjør at han kommer til å ha et nært forhold til Halsa etter at han har begynt på heltid i Den Gyldne Omvei.