Ekstra heder til gasellene under julemiddagen

Kjetil Svendsen (Br. Svendsen) til venstre og Bjørn Gunnar Søbstad (G. K. Røe) til høyre. Tormod Ellingsen i midten. Foto: Oddny Løwe

Kjetil Svendsen (Br. Svendsen) til venstre og Bjørn Gunnar Søbstad (G. K. Røe) til høyre. Tormod Ellingsen i midten. Foto: Oddny Løwe

G. K. Røe AS og Br. Svendsen AS i Halsa har igjen klart å bli gasellebedrifter i 2016. Det er mange bedrifter i Halsa som gjør en kjempeinnsats og fortjener en klapp på skuldra, og denne gangen valgte næringsforeningen å gi litt ekstra oppmerksomhet til nettopp disse to bedriftene for å sette Halsa på “gaselle-kartet” og bevise at det er fullt mulig å lykkes godt på bygda.

Takk til de to firmaene for innsatsen disse bedriftene gjør. De fikk en oppmerksomhet i form av flotte blomsteroppsatser fra nyoppstartede Gammelbua Blomster på Halsa.

Julemiddagen startet med en gjennomgang av “Hytteundersøkelsen” som er gjennomført i blant annet Halsa. Undersøkelsen ble presentert av administrerende banksjef i Hemne Sparebank, Tor Espnes.

Undersøkelsen viser blant annet at det er mulig å hente mye mer ut av fritidsboligbrukerne i Halsa. De ønsker å handle mer lokalt, delta mer lokalt og bidra mer i frivilliglivet. 10% svarer også at de kunne ønske å investere i Halsa og være med på næringsutvikling. Næringsforeningen skal forsøke å etablere en kontaktliste mot hyttebrukere. Men det er næringslivet selv som må gjøre jobben med å tilpasse tilbud til fritidsboloigbrukerne. De etterspør blant annet mer tilpassing, lokal mat og mer komfort (vaktmester, mat på døra, vedleveranse mm.).

Middagen var ribbe og pølse med tilbehør. Desserten var riskrem og moltekrem. Alle spiste godt og laget ga seg i fornuftig tid. Det var jo, tross alt, en ukedag. Arrangementet var på Rasteplassen.

Næringsforeningen spanderte julemiddag.

Takk for oppmøtet. Takk for innsatsen i 2016. Og god jul!