Et kjempeløft for næringsforeningen – Mari er på plass!

Mari Westad (26) er i gang fra og med i dag - 13. oktober.

Mari Westad (26) er i gang fra og med i dag – 13. oktober.

Ny daglig leder i Halsa Næringsforeningen er omsider på plass. Mari Westad (26) starter i jobben medio november. Halsa Næringsforening er veldig glad for at Mari har valgt å ta jobben og vi gleder oss veldig til at hun kommer skikkelig i gang.

Westad har studert bedriftsledelse, innovasjon og markedsføringsledelse på University of Western Australia i Perth, og har bakgrunn fra salgsledelse og netthandel. Hun har vært aktiv innen Ungt Entreprenørskap og Innovasjon Norge, og startet sin første ungdomsbedrift som 16-åring. I 2014 startet hun sin første nettbutikk, og hadde agentur på det italienske merket ”Freddy” i Australia og New Zealand.

Hun er fra Melhus i Trøndelag, men kjenner Halsa godt. Familien har tilbragt mange somre i kommunen og har hus på Hestnes. Mari er derfor godt kjent og gleder seg til å bli enda bedre kjent med det spennende næringslivet som preger kommunen.

Halsa har en spesiell plass hos meg. Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre plass å bo og jobbe. I Halsa er det skaperglede, hjerterom og stort initiativ blant innbyggerne, noe jeg setter pris på. Mangfoldet i næringslivet gjør jobben veldig interessant, sier Westad..

Næringsforeningen har fungert litt på sparebluss den siste tiden. Tidligere daglig leder Tormod Ellingsen har jobbet deltid fra og med mai til og med september. Etter 1. oktober har næringsforeningen vært «passet på» av Ellingsen, men nå skal tiltak, initiativ og pågående prosjekter få «motor» igjen.

Westad er dyktig, inspirerende og hjertelig tilstede. Dette har jeg veldig stor tro på og det er utrolig godt å se så kvalifiserte folk søke på denne stillingen og velge Halsa. Det er noe tiltrekkende med denne kommunen og det får vi betaling for nå.

…sier Ellingsen som nå jobber heltid i Inderøy kommune i Trøndelag.

Westad forteller at noe det første hun skal ta tak i er å besøke og bli bedre kjent med medlemsbedriftene for å bedre forstå deres behov og ønsker. En kontinuerlig verving av nye medlemmer er også viktig for vekst i nettverket. Hun ønsker også å følge opp de tre nettverkene tettere; Marin Halsa, Bygge Halsa og Besøke Halsa/Åpen Fjord. Her er det mange spennende ting på gang som havbruksetablering, boligbyggeplaner, utvikling av parken på Liabøen og stillingsandel til reiselivsutvikling i Halsa og Hemne.

Mari håper bedriftene og næringsaktører i Halsa tar kontakt og melder sine innspill og behov. Hun skal også selv besøke så mange hun klarer og gleder seg til å møte de som jobber for at næringen i Halsa går så bra som den gjør.

Mer informasjon fra Mari og driften fremover kommer etterhvert.

Daglig leder i næringsforeningen har fortsatt e-postadresse dl@halsadig.no. Telefonnummer og annen kontaktinfo blir det informert om når Westad kommer i gang i jobben.

Halsa Næringsforening og næringen i Halsa går spennende og enda lysere tider i møte.