Hvordan implementerer du som leder endringer?

Endringer og dynamikk tar en stadig større plass i dagens arbeidsliv. Både omfanget av, og hastighet til endringer har hatt en eksplosiv utvikling de siste årene.

Endring er i de fleste organisasjoner en slags «normaltilstand» og dette vil også prege årene som kommer. Hvilke krav stiller dette til ledelse, og hvordan kan du som leder manøvrere på en hensiktsmessig måte i dette landskapet?

 

Halsa Næringsforening og Hemne Næringsforum har den gleden av å arrangere et helt fantastisk kurs i endringsledelse på Grønset Gård 29. og 30. april. Kurset passer perfekt for alle som har ansvar for implementering av endring(er) i en organisasjon.

 

På dette kurset lærer du om den menneskelige dimensjonen av endringsprosesser på en morsom og engasjerende, men samtidig seriøs måte. Ved hjelp av ledelsessimulatoren «Wallbreakers» skapes en fengslende simulering av en endringsprosess, som tilbyr ledere et trygt forum der de kan prøve ut krevende ledelsesgrep. «Wallbreakers» fokuserer på hvordan motivere ansatte til å ta del i den ønskede endringen, og hvordan ulike faser av endringsprosesser krever ulike ledelsesformer.

 

«Wallbreakers» er basert på en rekke anerkjente teorier om personlighetstyper, ledelse, organisasjonskultur og endringsprosesser, inkludert MBTI / JTI, Edgar Schein, John Kotter, Rick Maurer og Daniel Goleman. Flere tusen ledere har allerede spilt «Wallbreakers» på verdensbasis. Blant annet Siemens, Arla Foods, CSC, SimCorp, Den danske Broadcasting Corporation, Copenhagen Business School og Danfoss har brukt Wallbreakers i sitt arbeide med endringsledelse.

Målgruppe for kurset er alle som har et ansvar for å lede en organisasjon i planlegging, implementering og gjennomføring av endringer. Du mottar kursbevis etter fullført kurs.

Klikk her for påmelding.

Kursholder er Erik Simensen fra Terrosa Consulting. Les mer her.

 

Da kurset er delfinansiert av Halsa- og Hemne kommune er 10 plasser reservert for Halsabedrifter og 10 plasser reservert for Hemnebedrifter. Blir det ledige plasser utover dette, er andre også velkomne til å delta på kurset.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Mari i Halsa Næringsforening på tlf. 94 14 99 20 eller e-post dl@halsadig.no