I år inviterer vi alle bedrifter som ønsker å delta!

2018 begynner å nærme seg slutten, men vi går fortsatt en produktiv tid i møte med mye spennende som skjer i vår region. 13.-15. november arrangeres det igjen Innovasjonsfestival i Åndalsnes med mye spennende på menyen. Fantastisk møteplass for gründere!

 

21. november går det årlige arrangementet “Kvinner midt i” arrangert av KNN av staben. En konferanse av kvinner for kvinner, der kvinners perspektiv på utvikling og næringsliv står i fokus. 23.-25. november er det julemarked på Otnesbrygga, mens Advent i Villa Viungen arrangeres helgen etter.

 

6. desember arrangeres Desemberkonferansen, et av landets fremste konferanser og nettverksarenaer for olje- og gassbransjen, i Kristiansund. 11. desember inviterer Hemne Sparebank til næringslivsseminar og julelunsj på Hotell Koselig i Hemne med blant annet utdeling av prisen “Årets bedrift i Hemne”.

 

Selv skal Halsa Næringsforening arrangere årets siste nettverkstreff for Marin Halsa og Bygge Halsa, hvor fokus er på veien videre. Hva ønsker bedriftene? Hva trenger vi? Hvordan kan næringsforeningen bidra til å styrke næringslivet enda bedre? Slike spørsmål og innspill er viktig for vårt videre arbeid i 2019.

Og ikke minst skal vi feire året som har gått med en deilig julemiddagStornaustet i Halsa med julemat servert av Lageret Cafe og Kiosk. Nytt av i år er at vi ønsker å invitere alle bedrifter i Halsa til å delta på julemiddagen. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut påmeldingsskjema her.

Dato for julemiddag er onsdag 12. desember kl. 18.00. Tema for kvelden er fusjonsplaner med Hemne Næringsforum, og vi har invitert daglig leder Tora Vaagan Hofset og styreleder Erik Snekvik fra Hemne Næringsforum for anledningen.

 

Påmeldingsfrist for HNF sin julemiddag er 3. desember kl. 16.00.