Kampanje: 50% avslag på medlemskontingent ut året.

De fleste registrerte bedriftene i Halsa med aktivitet i løpet av de tre siste årene er medlem i næringsforeningen, noe vi er veldig glade for. Det er sånn vi skaper liv og røre, nyskapning og synergier, men fortsatt ønsker vi flere medlemmer.

Næringsforeningen jobber med medlemsservice, kurs, politiske arbeid, innovasjonshjelp, støtte til nyetablerere og med prosjekter som kan løfte Halsas spennende næringsliv ytterligere.

 

Vi går en aktiv høst i møte med mye spennende på menyen. Blant annet skal det arrangeres flere frokostmøter, kurs og studieturer for blant annet nettverkene Marin Halsa og Bygge Halsa. Så her er det mulighet å få mye igjen for pengene.

 

Fra første 1. august tilbyr vi 50% avslag på medlemskontingent for nye medlemmer. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut innmeldingsskjema her.

 

Som medlem får du goder som felles merkevarebygging, tilgang på aktuelle nettverksmøter, samt delta på studieturer. Halsa Næringsforening har som mål å arrangere minst en studietur per nettverk per år. Under ser finner du video fra da reiselivsnettverket Besøke Halsa dro på studietur til Den Gyldne Omei, og felles videoprosjekt for Marin Halsa.

 

Håper på å se deg og din bedrift som medlem i Halsa Næringsforening til høsten.