Kjære aktører i reiselivsnæringa i Halsa, Hemne og deler av Snillfjord:

Vi har vel alle kjent på frustrasjonen av å føle oss alene om å utrette noe stort, og at vi mangler ressurser til å få til det vi drømmer om.

Vi trenger å stå sterke ilag for å få fart på sakene innen reiseliv og turisme, for er det noe vi har så er det potensiale! Med E39 som en hovedåre gjennom kommunen, fjell, fjord og en spennende kulturarv er det ingen tvil om at her er det mye å by på!

Det er derfor med glede jeg ønsker å meddele at det er innvilget penger til å starte et forprosjekt rettet mot reiselivsnæringa i nye Heim kommune (Halsa, Hemne og deler av Snillfjord). I den anledning ønsker vi å invitere ALLE relevante aktører til et hyggelig allmøte på Grønsetfjøset Spiseri for å informere om forprosjektet og opprette en arbeidsgruppe bestående dere, aktørene i reiselivet, for videre arbeid.

 

Dette er en fantastisk mulighet til å dele dine tanker og din kunnskap for å forsterke reiselivets attraktivitet og bygge en felles utviklingskultur for framtiden. Her må vi bli gode sammen!

Tid: onsdag 26. september, kl. 18.00-21.00.
Sted: Grønsetfjøset Spiseri (i løpet av året kommer vi til å rotere på lokasjoner brukt, slik at flest mulig får en sjanse til å vise seg fram)

SVARFRIST 19. SEPTEMBER KL. 16.00.
Påmelding HER.

Ønsker å påpeke at dette prosjektet på ingen måte kun er rettet medlemmer i næringsforening/forum, men at alle aktører, gamle og nye, er hjertelig velkomne. Kjenner du noen aktuelle aktører er du mer enn velkommen til å videresende denne e-posten. Vi har også opprettet et arrangement på Facebook som vi oppfordrer til å dele med venner og bekjente.

Håper på å se deg på Grønset 26. september.