Lille Skinkefabrikk er i hyllene

Plasseringen i hyllene på REMA1000. Foto: Tormod Ellingsen

Det er mange som lurer på hva som skjer med den nye TAGA-produksjonen i Valsøybotn. Vi kan, med glede, fortelle at produktene er i hyllene til REMA1000, som er bestiller av varene som produseres i TAGA-lokalene. Produksjonen er altså foredlet og oppskjært spekemat fra Sør-Europa, og det er tanker om mulige nye produkter også derfra. Det kan vi dog ikke si så mye om, da det får forbli bedriftshemmeligheter for TAGA.

Proscuttio fra Lille Skinkefabrikk. Foto: Tormod Ellingsen

Men produktene, under navnet “Lille Skinkefabrikk” er nå i hyllene. De som var på informasjonsmøtene vil nok kjenne igjen logoen og utseende på pakkene.

“Spicy salami” i hyllene på en REMA1000-butikk i Trondheim. Foto: Tormod Ellingsen

Det er ansatt noen folk i Valsøybotn og de leverer altså som planlagt. Vi håper på at dette blir en lønnsom produksjon med god kvalitet og at det derfor blir flere ansettelser i Botn etterhvert. Vi kommer med mer informasjon når vi har mer.

Hjemmesiden til “LIlle Skinkefabrikk”

Lekker innpakning. Foto: Tormod Ellingsen

Det flotteste med det hele er denne lille teksten helt nederst bakpå… i alle fall for oss i næringforeningen. Foto: Tormod Ellingsen

Produktene går under navnet “Lille Skinkafabrikk” og tar utgangspunkt i den lange historien til Snekvik kjøtt. Foto: Tormod Ellingsen