Lunsjmøte med tema miljøledelse for din bedrift

Miljøledelse og Miljøfyrtårn: Sett fokus på miljøstyring og styrk dine bedriftsmuligheter!

 
Har din bedrift vurdert å miljøsertifisere seg?
Ønsker du mer informasjon om miljøsertifisering?
Eller ønsker du rett og slett noen tips hvordan å drive mer miljøvennlig?

Vi inviterer til lunsjmøte med tema miljøledelse og miljøfyrtårn.

Tid: 26. november kl. 12.00-14.00 (inkl. felles lunsj)

Sted: Halsa kommunehus

Pris: Gratis

 
Helen Hartel er selvstendig konsulent i Kyrksæterøra og har vært godkjent konsulent for stiftelsen Miljøfyrtårn siden 2016. Hun skal gi en innføring i miljøledelse generelt og Miljøfyrtårn spesielt. I tillegg gir hun tips hvordan en virksomhet kan drives mer miljøvennlig (noe som ofte også betyr at man sparer tid og penger!)
 
Jorulf Gumdal er godkjent Miljøfyrtårn-sertifisør siden 2016. Han har sertifisert mange bedrifter i Hemne og ellers sør i Trøndelag siden da. Han forteller mer om prosessen for å bli Miljøfyrtårn og hva han ser etter under sertifisering.
 
Ingrid Fjelnset er Miljøfyrtårnansvarlig i Bedriftshelsa SA. Begge kontorer til Bedriftshelsa SA i Hemne og på Frøya ble Miljøfyrtårnsertifisert i begynnelsen av 2018. Hun forteller om sine erfaringer både under og etter sertifisering.
 

For påmelding send e-post med navn på bedrift og deltager til dl@halsadig.no. Påmeldingsfrist: torsdag 21. november. Arrangementet er gratis, og er et samarbeid mellom Halsa Næringsforening, Helen Hartel Rådgivning og Halsa kommune