Lyst på effektiv nettverksbygging og flere kunder?

Lyst på effektiv nettverksbygging og flere kunder? 

Bli med på høstens mest spennende nettverksmulighet! «Speed date» for næringslivet, eller «bedriftscup» som noen har valgt å kalle det, er et populært arrangement for næringslivet flere plasser i Norge, og arrangeres for første gang i nye Heim kommune.

Dette er en unik mulighet til å effektivt skape nye relasjoner, utvide nettverket og gjøre business med hverandre. Og det liker vi J Her tenker vi region, for næringslivet er som kjent grenseløst. Bedrifter i nabokommuner inviteres derfor også.

Tid:                 Torsdag 14. november, kl. 08.30-12.30 (inkl. felles lunsj)

Sted:               Hotell Koselig

Hva:                Møteplass for næringslivet i form av korte møter ala speed date.

Hvem:             To personer per bedrift (f.eks. daglig leder og innkjøper/selger). Begrenset antall plasser. Førstemann/kvinne til mølla.

Pris:                kr. 500,- for medlemmer, kr. 900,- for ikke-medlemmer (pris per bedrift, ikke per pers. Inkl. lunsj). Hemne Sparebank sponser lunsjen for oss 🙂

OBS! Påmeldingsfrist 31. oktober. Påmelding er bindende.

Hvordan fungerer det?

Hvert firma får 10 speed dater, og hvert møte varer 10 min hvor to firma deler denne tiden. Mellom møte 5 og 6 har vi en pause, for å ta evt. telefoner o.l. før det hele avsluttes med en felles lunsj på Hotell Koselig i Hemne. Vi er ferdige til senest kl. 12.30. Vi oppfordrer beslutningstakere både på salg og kjøp å delta.

TRYKK HER FOR Å GÅ TIL PÅMELDINGSSKJEMA.

Vi gleder oss til å se din bedrift på høstens mest spennende nettverksmulighet!

Hilsen Mari & Tora

 

Avmelding og no-show:

Avmelding etter påmeldingsfristen betales med 100% av deltakeravgiften, men plassen kan overdras til annen ved samme bedrift om man blir forhindret å delta. Avlysning: HNF forbeholder seg retten til å avlyse arrangement ved for få påmeldte.