Næringstreffet 2018

I år som i fjor ønsker Halsa Næringsforening og Halsa kommune å invitere til Næringstreffet i Halsa onsdag 14. mars kl. 18.00.

Vi arrangerer denne kvelden med et ønske om å stimulere næringslivet med inspirasjon og nytt påfyll, samt gi en plattform for nettverksbygging og sosialt samvær. Vi skal trekke frem lokale helter, og høre deres spennende historie. Vi er kanskje små i antall innbyggere, men innen næringsliv viser vi muskler.

 

I år kommer også Bente Sollid Storehaug, et fyrverkeri av en foredragsholder med ekspertise og lang fartstid innen digitalisering.

Bente har startet mange selskaper innen IT og media og er et profilert navn innen gründerverdenen. Hun blir ofte omtalt som dotcom-droningen etter suksessen hun hadde med selskapet Digital Hverdag. I sitt foredrag skal Bente gi oss et overblikk og en større trygghet omkring hva det egentlig er som skjer innen digitalisering, og hvordan vi kan best mulig omstille oss til industri 4.0.

 

 

Flere lokale helter skal fortelle oss om næringsmot og deres planer for fremtiden. Blant annet får vi bli bedre kjent med Engdal Aqua, en liten aktør med store visjoner i en spennende industri, og Vamar som driver med utleie av lekere og utstyr for havbruksbransjen. Rindalshytter skal fortelle hvordan det er å bygge drømmer (og fantastiske bygg!), mens Innovasjon Norge forklarer hvilke støtteordninger vi kan utnytte oss av.

I tillegg blir det utdeling av Næringsmot-prisen for 2018. I fjor gikk G. K Røe av med seieren. Hvem blir det i år?

Program
18.00 Velkommen
18.05 Ordfører – litt om næringsutvikling og kommunesammenslåing
18.15: Bente Sollid Storehaug – Nådeløs digitalisering, hva er det egentlig som skjer?
19.00: Ringdalshytter – om å bygge drømmer – modig satsning og is i magen
19.15: Pause med mat fra Lageret Cafe og Kiosk
19.45: Innovasjon Norge – om tilskuddsordninger og muligheter, ved Alfred Øverland
20.00: Lokale helter: to spennende bedrifter, Engdal Aqua og Varmar, forteller.
20.30: Spørsmål og dialog – hva er viktig for næringsutviklingen i Halsa? Ordstyrer Mari Westad
20.50: Tildeling av Næringsmot-pris ved ordfører
21.00: Oppsummering og veien videre ved Halsa Næringsforening og Halsa kommune.

Næringsmot_Halsa

I fjor vant G. K Røe næringsmot-prisen. Hvem blir vinneren i år?

 

Halsa Næringsforening ønsker deg hjertelig velkommen til en inspirerende og trivelig kveld. Arrangementet holdes i amfiet på Halsa Barne- og Ungdomsskole, fra kl. 18.00 til 21.00. 

 

Tusen takk til Sparebank 1 Nordvest for støtte til arrangementet!