Ny “Før deg opp!”-workshop 14. mars

PÅMELDING <– Meld deg på her

Vi kjører ny runde med workshop for å sette Halsas bedrifter og severdigheter på kartet. Mange hadde vinterferie da vi hadde den første runden 22. februar, så nå kommer en ny sjanse til å bli med.

Les mer om den første workshopen her.

KORT OPPSUMMERT:

1. Meld deg på. 2. Kom til kommunehuset 14. mars kl. 18. 3. Ta med PC. Alt er gratis for medlemmer i Halsa Næringsforening.

LANG VERSJON:

Vi arrangerer workshop der alle oppmøtte får hjelp til å registrere seg der de bør.

Det betyr blant annet å gå gjennom Google, TripAdvisor, ev. Facebook, ev. Instagram, ev. Snapchat og Apple Maps. Hvis det er andre nyttige behov, så tar vi med det også. Det er bare å spørre.

MÅLET:

Alle bedrifter i Halsa skal vises på Google Maps, ha Facebook-side og alle severdigheter, aktiviteter og besøksbedrifter skal ha oppføring på TripAdvisor.

Minst.

HVORFOR?:

Næringslivet i kommunen er for dårlig på å vise seg frem. Det er dumt for bedriften. Det er dumt for nabobedriften. Og – det er dumt for dem som jobber for å fremme Halsa i alle sammenhenger. Hvis besøkende, investorer og potensielle tilflyttere tror at Halsa er tomt, så vil de ikke legge igjen mer innsats her i kommunen. Derfor er det viktig at det varierte, fremoverlente og dynamiske næringslivet i Halsa byr mer på seg selv og viser seg frem. Det vil føre til økt oppmerksomhet og økt aktivitet for deg selv, alle andre, boliger, tilflytting, trafikk osv.

Alle bedrifter som driver noe som helst i Halsa bør vises. Selv om dine eneste kunder er langt unna og aldri skal besøke Halsa. Vi har alle et behov for at det som er i Halsa vises. Alle må ta sin del av den oppgaven.

Vi inviterer også lag og organisasjoner. Vi har behov for at ALT vises. Vi skal også jobbe med å få lagt ut alle naturlige severdigheter i kommunen. Fjelltopper o.l.

Derfor.

HVORDAN?:

Ikke alle kan bruke masse tid på å sette seg inn i hvordan du administrerer Google Bedrift-kontoen din, hvilke bekreftelses-e-poster som trengs for å lage en Instagram-konto eller hvordan i alle verden Apple vil at du skal registrere deg i kartverket deres.

Heldigvis, så er du medlem av Halsa Næringsforening. Vi kan alt dette.

Så vi samles alle i kommunestyresalen den 14. mars 18.00. Der får du mat, drikke og kaffe og så starter vi med det første først. Alle skal få hjelp. Og vi lover at du drar derfra med ferdig utrettet arbeid.

HVA SKAL JEG HA MED?:

Du må ha med en bærbar datamaskin. Av den typen med tastatur og mus/styreflate. I tillegg må du ha MINST ETT PENT BILDE AV BEDRIFTEN DIN og EN FIL MED LOGOEN TIL BEDRIFTEN DIN. Aller helst har du både bilde av bedriften fra utsiden (stedet der inngangen/oppmøtet/bygget er), bilde av produktet ditt, bilde av prosessen med å lage, interiørbilder m.m. Alle disse bildene og logoen må være digitale. Det er også veldig kjekt om du har med logoen i transparent og ikke-transparent versjon.

Skjønte du ikke noe av dette? Det er ikke så veldig uvanlig, i så fall. Ta kontakt med Tormod på dl@halsadig.no eller 97581095 eller få datakontakten din til å lese dette. Hun ordner sikkert opp.. De aller aller fleste som driver en eller annen form for næring trenger kunder. Også de som ikke har kundene “på døra” trenger å vises. I Halsa er vi altfor dårlig på å vise oss frem.

SÅ:

  1. Meld deg på
  2. Kom til kommunehuset 14. mars 2017 klokken 18 og ha med digitale bilder og logo og en PC

GRATIS for HNF-medlemmer.