Overnatting og spisesteder

Nedenfor kirka på Otnes ligger Bortistu, idyllisk lokalisert i Otnesbukta

Bortistu

I Bortistu på Otnes finnes det tre leiligheter, med sengeplass til fire personer i hver av dem. Leilighetene er godt utstyrt med kjøkken og spisested. Leilighetene ligger i et våningshus, på et levende gardstun.

Bortistu er sjarmerende plassert i nærheten av Otnesbukta, like ved spisested og Elstadsamlinga, som ligger i det gamle handelsstedet Otnesbrygga, i Valsøyfjord.

Nettside: www.otnesfishing.com

Kontaktinformasjon:
Ole og Aud Hanne Otnes
Tlf. 909 61 958
ahot@online.no

Les mer Lukk
Halsastuene ligger sentralt på Vågland

Halsastuene

Halsastuene ligger i samband med Rasteplassen på Liabø, sentralt i kommunen og like ved E39. Det finnes totalt seks rom, som tar henholdsvis én, to og fire personer, og som inkluderer frokost.

På Halsastuene er det nære til butikk, spisested og diverse servicefasiliteter. Det er heller ikke langt unna gode turmuligheter og strender.

Kontaktperson:
May Iren Hovde
Tlf. 976 53 686
mayirenhovde@svorka.net

Nettside: www.rasteplassen.com/halsastuene

Facebook: Rasteplassen

Les mer Lukk
Kipervika på Halsahalvøya

Kipervika

Magne Hesjehagen driver utleie av hus og båt i Kipervika. Utleie foregår fortrinnsvis til turister på ukesbasis. Det kommer mest turister på sommeren, men det er også muligheter til å leie på vinteren.

Huset har tre rom, kjøkken, stue, bad samt en liten platting med utemøbler og grill. Utleierne har også en mulighet til å leie en 17-fots aluminiums- fritidsbåt med 40-hesters motor.

Kontaktperson:
Magne Hesjehagen
Tlf. 481 05 560
magnehesjehagen@outlook.com

Les mer Lukk

Lageret kafé og kiosk

Lageret kafe & kiosk åpnet sine dører i 2014. Lageret har en rustikk og tøff stil, samt en meny som metter både øyne og mage. Her serveres husmannskost, nysmurte brødvarer og gourmet-mat. Lageret kafe & kiosk ligger rett ved fergekaia ved Halsa, og har på sommers tid softis og utendørsservering.

Facebookside: Lageret kafe & kiosk

Åpningstider:

Mandag – torsdag 09.00 – 21.00
Fredag: 09.00 – 22.00
Lørdag: 09.00 – 21.00
Søndag: 09.00 – 22.00

Kontaktperson:
Lisa Engvik Aasbø
Tlf. 71 55 82 00/980 15 867
lisave85@hotmail.com

Les mer Lukk
Gården Negard har flott utsikt til fjell, fjord og kyrene på beite

Negard

I Negarden på Liabø finnes overnattingstilbud og gårdsopplevelser for barn og familier. Det er kårenden på Nordmørslånn som leies ut, en leilighet med kjøkken, stue, to-tre soverom og bad i annen etasje. Leiligheten har en liten veranda og uteplass.

Negarden ligger sentralt på Liabø, med flott utsikt mot fjell og Skålvikfjorden, og gangavstand til kommunesenteret, nærbutikk, spisested og andre servicefasiliteter. Leiligheten inkluderer oppredde senger, tv og internett.

Facebook: Negard

Kontaktperson:
Ragnhild Liabø Fjellstad
Tlf. 900 96 720
negard@online.no

Les mer Lukk
Rasteplassen ligger sentralt i butikksenteret på Liabø

Rasteplassen

I hyggelige lokaler sentralt på Liabø, serveres 'dagens middag', kaffe og kaker, lunsjretter og ikke minst softis. Rasteplassen fungerer i tillegg til serveringssted, som turistinformasjon og har et lite gavehjørne med spiselige gaver og hjemmestøpte lys. På Rasteplassen kan du velge mellom både 'fast food' og kortreist mat fra lokale trakter.

Rasteplassen ligger like ved E39 på Liabø.

Nettside: www.rasteplassen.com

Facebookside: Rasteplassen

Åpningstider:

Mandag – fredag: 11.00 – 19.00
Lørdag: 12.00 – 18.00
Søndag: 12.00 – 19.00

Kontaktperson:
May Iren Hovde
Tlf. 71 55 54 60
mayirenhovde@svorka.net

Les mer Lukk
Valsøytunet er oppbygd på idylliske Valsøya. Her får du servert mat i et fjøs fra 1700-tallet

Valsøytunet

På Valsøytunet finnes campingplass, restaurant og marina, i tillegg til overnattingsmuligheter i Jordmorstua, Leiligheta og Himmelblå Feriehus. I Saltrøfjøset som ble bygd i 1760, får du servert mat etter lokale tradisjoner, i tillegg til «moderne» retter.

Valsøya ligger i vakre omgivelser på Nordmøre, og er omkranset av holmer og skjær. Her finnes lune viker og et rikt fugle- og dyreliv.

Gjestebrygga har strøm og vann, og det tilbys både døgnleie og helårsplass til camping. Det kan leies båtplasser og det finnes sanitæranlegg til båtfolk og caravanister.

Ønsker du overnatting i hus med sjel, er det restaurerte stabburet «Jordmorstua» kanskje tingen. Her er en veranda som går ut i sjøen, to soverom og plass til fire personer. «Leiligheta» er en toppleilighet med flott utsikt over fjorden og har to soverom. «Himmelblå Feriehus» har fire enkeltrom og to rom med køyeseng, i tillegg finnes stue, kjøkken og bad.

I restauranten serveres tradisjonsrik mat i stemningsfulle lokaler hele sommeren med hyggelig og kunnskapsrikt vertskap. Her er det plass til 70 personer, fordelt på 2 etasjer.

Restauranten er åpen på sommers tid, fra 15. mai – 15. oktober, kl. 13.00 – 19.00. Overnatting- og campingmulighetene er tilgjengelige året rundt.

Valsøytunet ligger ved E 39 i Valsøyfjorden.

Nettside: www.valsotunet.no

Facebookside: Valsøytunet Fjordcamping

Kontaktinformasjon:
Magny Strand
Tlf. 915 55 165
epost@valsoya.no

Les mer Lukk