På torsdag, i sjarmerende nordvest-vær, møttes en blidspent gjeng for å revitalisere Halsa Kolonihage. Stas å få besøk av ordfører Ola, Mormors Hage og Hemne Hagelag. Ivrige, små hender fra Liabø Barnehage hjalp til med å få frukttrær ned i jorda og lage fugleskremsel.

Prosjektet Halsa Kolonihage ble allerede lansert i fjor, men det var behov for å markedsføre prosjektet ytterligere. Uten gjerde endte potetåkeren fra i fjor opp som et koldtbord for hjort og grevling, men det problemet ble i år løst av dyktige frivillige.

For Næringsforeninga sin del er bostedsattraktivitet et stadig aktuelt tema, og vi tror møteplasser, som for eksempel Halsa Kolonihage, er viktig i den sammenheng. Her kan mennesker i alle aldre møtes og ha det trivelig ilag. På tvers av aldersgrupper og etnisitet. Kjekt at Liabø barnehage er nærmeste nabo, slik at barna selv kan få oppleve gleden av å høste det man sår.

Tusen takk til frivillige for donasjon av stiklinger og arbeidskraft. Spesielt takk til Bygger’n Halsa og Byggtorget Maridal for donasjon av materiale, og til Coop Vågland for frukt.