Om en uke setter Halsa Næringsforening sitt reiselivsnettverk snuten mot Inderøy, nærmere bestem Den Gyldne Omvei. Turen arrangeres i samarbeid med en prosjektgruppe innen lokalmat fra Halsa, og er en unik mulighet for de to ulike gruppene å bli bedre kjent.

Som en av verdens raskest voksende næringer er reiselivsutvikling og lokalmat i vinden som aldri før, og Halsa Næringsforening er glad over å se entusiasme blant mange ulike aktører i Halsa.

Startskuddet for studieturen går klokken 08.00 den 12. mars utenfor kommunehuset på Halsa hvor troppene samles før det blir felles busstur til Inderøy.

På studieturen skal vi både få se, høre, lukte og smake.

 

DAG 1:
12.00: Ankomst, lunsj og foredrag av Tormod EllingsenFlyndra
13.10: Forbilde, Innsikt, Vekst og Omtanke: foredrag driverne av
Flyndra + Rådmann.
14.10: Avreise fra Flyndra
14.30: Innsjekking Jægtvolden og Husfrua
15.00: Gangstad Gårdsysteri: foredrag og smaksprøver av Astrid
16.20: Avreise fra Gangstad
17.00: Omvisning og akevittsmaking på Berg Gård
18.40: Avreise fra Berg Gård
19.00: Lang og god kokkens treretters på Øyna
Overnatting: Husfrua og Jægtvolden.

Foto: https://gulburet.no/

Foto: https://gulburet.no/

DAG 2:
08.30: Frokost/utsjekk Øyna/Husfrua
09.50: Avreise fra Husfrua
10.00: Gulburet, bedriftsbesøk og foredrag.
11.15: Avreise Gulburet
11.30: Møte med kommunens landbruksprosjekt på Spiren
12.30: Lunsj og avreise fra Spiren
13.00: Avreise fra Spiren til Klostergården på Tautra (1 1/2 time kjøretur)
14.30: Omvisning og ølsmaking: Klostergården
16.00: Hjemreise til vakre Halsa.

Foto: https://husfrua.no/

For mer informasjon eller spørsmål: dl@halsadig.no

Vel møtt til to innholdsrike og lærerike dager!